La Carta de Les Pedretes

Política de privacitat

Informació general

El lloc web restaurantlespedretes.com és propietat de Joan Demonjo Pararols amb CIF 77897559D (d’ara en endavant Restaurant Les Pedretes) i domicili fiscal al carrer Pare Roca 12, 17800 Olot. També pot posar-se en contacte amb Restaurant Les Pedretes través de l’e-mail: info@restaurantlespedretes.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de Restaurant Les Pedretes o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa Restaurant Les Pedretes

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat Restaurant Les Pedretes amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a Restaurant Les Pedretes, carrer Pare Roca 12, 17800 Olot.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

Restaurant Les Pedretes no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

Restaurant Les Pedretes no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.